Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Kort, kort, kort...

September 23
by Hanna 23. September 2010 00:59

Hej!

Kanonväder här idag igen, så underbart. Ska snart snöra på mig löparskorna och träna en sväng. Imorgon ska det blåsa så då är det bättre att köra simning. Igår körde jag cykling inomhus och puh vad sliten jag kände mig. Får se hur träningen går idag med tanke på hur trött jag var igår.

Ikväll ska vi försöka gå på bio med de där billiga biobiljetterna vi köpte. Tänkte titta ute på Qeensgate då de har öppet till 9, vilket gör att vi kan kolla om de har en skjorta Chris ville ha som inte fanns inne i stan. Sen har de den där jättegoda bento bowlen med japansk mat, mmm, gott det ska bli. 

Vi håller sakta men säkert på att bli klara med alla korten iallafall, skönt. Det har tagit galet lång tid och jag börjar tröttna på dem. När de är klara ska vi sätta igång med bordsplaceringskorten som också kommer ta ett tag att göra, puh...

En kort uppdatering idag...
Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading