Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Så dumt det kan bli...

September 23
by Hanna 23. September 2010 05:08

Hej igen!

Bläää vad dåligt det gick med min träning idag. Nu blir det minst 1 veckas vila från löpningen då mina benhinnor gör fruktansvärt ont. Det känns som tusen knivar som skär i benet så fort jag tar ett steg. Tog mig runt med löpning och gång men helvete vad ont det gjorde. I och med att vi ska äta på food courten ikväll så ville jag träna bra så att jag kan äta utan att oroa mig över kcal intaget. Efter att jag duschat så körde jag lite smärtstillande kräm på, luktar som tigerbalsam, ungefär som en hel mintaffär... Det både kyler och värmer, en konstig känsla. Förhoppningsvis kan det mildra smärtan lite även om inte problemet försvinner. Nu försöka jag sitta med en filt över benen så att de får värme. Ska nog smörja in dem en gång till innan jag beger mig mot bion, stackars alla bredvid mig, hahaha.

Det börjar bli lite löjligt nu. En kvinna från min vän Terris jobb ringde mig i måndags, jag duschade så jag hörde inte, jag ringde upp, hon hade gått hem. På tisdag glömde jag helt bort att ringa igen men så igår ringde en annan kvinna från samma ställe, jag tränade så jag fick ringa upp, då jobbade hon hemifrån så jag fick inte tag på henne. Ringde idag igen men då fick inte receptionisten tag på henne så hon ska ringa upp. Hur dumt kan det bli egentligen???

Imorgon ska jag simma och sen förhoppningsvis åka iväg med Chris och kitesurfa, jag försöker peppa honom att åka ut då det var så länge sen. Vi försökte häromdagen, blåste lite och kanonfint väder men det blåste för lite när vi väl kom dit. Får hoppas att han kan komma ut imorgon för det är över 2 månader sedan och jag vet hur bra han mår när han får kitesurfa...

Kram på er

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading