Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Helgen...

September 26
by Hanna 26. September 2010 23:26

Hej!

Ska snart iväg och uträtta några ärenden. Ska bland annat skicka iväg våra inbjudningar...
I lördags hände det inte direkt mycket, gick till Rebel Sport och kollade efter ett par nya träningsbyxor då de andra är alldeles för stora. Det var 25% rabatt så det var ju bra. På lördagskvällen träffade vi Henrik, Gemma och lilla Tom. Han är ju en av de sötaste bebisar jag sett tror jag, riktigt fin. Nu är det inte lång tid kvar innan de flyttar och det känns verkligen jättejobbigt. Igår mötte jag Nat och Lize för lunch och sen hem till mig för att testa olika håruppsättningar. Jag tror jag har hittat vad jag vill ha...Ska bli kul att testa och se hur frisyren står sig till klänningen... De gick hem först vid åtta igårkväll, dagen bara försvann...

Imorgon flyger Chris ner till Dunedin på sydön och åker därefter vidare till Christchurch. Som det ser ut nu så är han bara borta en natt.
I söndags gick vi in på sommartid vilket betyder att vi nu är 11 timmar emellan... Snart borde det bli 12 då ni går mot vintertid...

Får se om jag hinner träna idag, annars får jag väl sätta igång igen imorgon. Är lite nervös över mina benhinnor som fortfarande värker, får nog ta och vila från löpningen lite mer. Hoppas att det bara är en överansträngning och att det inte är skorna som behövs bytas ut. 

Det var allt för mig!

Kram

Tags:
Categories:

Comments (3) -

11/18/2013 10:24:49 PM #

Wonderful work! That is the kind of information that are meant to be shared around the internet. Shame on the seek engines for not positioning this publish upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

Here is my website;  order Formula RezV Magic - http://www.youtube.com/watch?v=auWzqqOhs4U

order Formula RezV Magic

11/19/2013 12:15:44 AM #

What's up to all, the contents existing at this web site are actually remarkable for people experience, well, keep up the nice work fellows.

Here is my site  revtest - http://Youtu.be/gAS7Un1NRQc

revtest

11/22/2013 7:35:13 AM #

Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am having troubles with your RSS. I don't know why I am unable to join it. Is there anyone else having similar RSS issues? Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!

Visit my website;  revtest - http://youtu.be/G2WZ8NOuDDw

revtest

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading