Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Den här veckan!

September 29
by Hanna 29. September 2010 23:08
Hej från ett regnigt Wellington! Igår pratade jag med min kusin via MSN och då fick jag kommentaren, "skriv något på bloggen då så jag har nåt att läsa, även om det bara är ett ynka litet hej". Då gjorde jag som jag blev tillsagd... Här skulle fönstren äntligen tvättas, vi har väntat 1.5 år på detta men nu har det regnat i två dagar (just de två dagarna när de skulle vara här och tvätta). Det har varit soligt och fint väder i över en vecka men precis när det ska tvättas fönster blir det så här. Är helt övertygad om att det nu inte blir några tvättade fönster alls. Något är skumt med kroppen just nu. Inte så att det bryter ut och jag blir sjuk, men jag går runt och känner mig frusen eller tokvarm, svettas, ont i kroppen, ont i nacken, snorig osv. Önskar bara att det kunde bryta ut och så är det över, sånt här tjaffs med att vänta och må halvrisigt är inget jag uppskattar. Ikväll ska vi ut och äta med Helen och Sky. Det blir bara något dodgy kinaställe då inget av paren har mycket pengar för tillfället. Det behöver ju inte alltid vara högklassig mat, bara man träffas. Imorgon är det Rocktober och jag är väl sådär upplagd för det, kan bero på att jag mår halvdant kanske. Idag borde jag träna, får se om jag känner mig piggare senare. Tränar jag inte ska jag försöka göra någon form av städning idag. Om jag mår bättre imorgon kommer jag ta delar av dagen åt att träna istället för att städa. Har varit på den där rekryteringsfirman och gjort tester, gick väl sådär. Nu ska jag bara vänta på att jobb kommer och att just jag passar på beskrivningen. Med tanke på hur många som är där varje dag och söker jobb så undrar jag hur det ska gå för lilla mig. Aja, nog med självömkan... Kram på dig!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading