Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Helgrapport!

October 03
by Hanna 3. October 2010 23:58

Hej där!

Hjälp vad varmt det är i lägenheten, såååå kvavt och varmt. 

Ska idag försöka lägga upp några bilder från Rocktober, blev inte så många dock. Ni som har facebook har nog kunnat se några stycken. De hade ställt dit ett foto bås, så coolt. Man gick in och gjorde miner och poser och sen några sekunder efter som korten ut i färg... Helt fantastiskt att de fixade in det gratis... Vad kostar det i Sverige typ att ta sådana kort?

Ska försöka scanna in bilderna till datorn så jag får dem där.
Vi gick hem vid midnatt ungefär så det blev inte så jättefarligt. Dock köptes det tequila och vodka drinkar och grejer, då blir jag så dålig dagen efter. Hela lördagen var jag seg och hade huvudvärk. Det enda jag åstadkom var att städa badrummet och plocka lite i lägenheten. Chris stack ut och kitesurfade en stund med Chris Auld och på kvällen så tog vi en härlig promenad i kvällssolen. 

Igår söndag jobbade Chris en stund och sen begav vi oss ut för att gå på en bröllopsmässa, den var pytteliten så vi var där i 30min kanske. Var med i några tävlingar, får se om vi vinner någonting av det dock. Efter det gick vi och storhandlade och därefter begav vi oss hem och åt lunch och därefter åkte vi ut mot Queensgate för en eftermiddagsbio. Vi kände oss hemska då det var så fint väder men ibland undrar jag vad man ska göra ute bara för att det är fint. Den här grejen med att bara gå runt utomhus för att det är vackert väder har jag inget för. Jag kan vara ute om man har något att göra. 

Idag händer det nog inte så mycket här, imorgon ska jag fika på dagen med Lize och Gemma och Tom... 
Det var min helgrapport, bilder kommer....

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading