Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Onsdag och bilder från Rocktober!

October 06
by Hanna 6. October 2010 00:06

Hej Hopp!

Onsdag förmiddag och jag tänkte ge er lite inlägg med bilder. Jag var så duktig på det tidigare och nu har det knappt blivit några bilder alls.
Idag ska jag sitta och öva med engelskt tangentbord då jag ska på ytterligare testing på fredag hos ett annat rektryteringsföretag. Beyond recruitment ringde i måndags för att konfirmera att jag fortfarande söker arbete och skulle då ringa en referens härnere. Tyvärr kunde inte Jaz svara så nu vet jag inte vad som händer...

Chris är jag orolig för. Han har varit stressad och trött tidigare men nu finns det verkligen ingen energi från hans sida. Han är konstant trött och orkar knappt jobba. Han har tröttnat på det mesta och jag tror jag vet anledningarna. Det finns flera stycken men dem tar jag inte här. 

I Sverige kan det vara kallt och trist under vintern, 100 gånger värre än här absolut MEN i Sverige har vi mer ledighet. Vi har julledigheten och sen har vi sommarledigheten. Här nere slår man ihop dem båda och sen har man absolut ingenting under nästan ett år. Det gör mycket för orken... Jag tror Chris behöver en break och det snart innan han går in i den där osynliga men berömda väggen. Vi ser så otroligt mycket fram emot att ha Lena och Stefan på besök, även om vi kommer åka till platser vi varit på eller gå runt i Wellington så ska det bli så otroligt roligt att få se våra vänner igen. Det ska bli kul att se Wellington från deras ögon...

Jag har gått ner 3kg sedan jag började med CalorieCounter. Det var 4 veckor sedan så det går inte så fort som jag vill men jag vet anlednigarna till detta. Jag har inte varit duktig och fyllt i, dock har jag ett annat hum om portioner och så än tidigare vilket säkerligen hjälper till. Jag har inte tränat på flera dagar och då går det också långsammare. Jag är nog trött och seg för att Chris är det nu, man lever ju i en sådan symbios så man tar till sig hur den andra mår. jag ska sätta igång igen, jag lovar både till er och till mig själv men just nu har jag mycket annat att tänka på...

Här kommer bilder från Rocktober... Några av dem är från fotobåset som jag berättade om så jag har försökt ta kort på dem men de blev inte så bra men ni får en idé iallafall...
Kramar på er!

Jag hemma i lägenheten innan vi gick iväg till Rocktober...
Försökte se rockig ut, gick inte så bra...
Chris målade på stjärnor i ansiktet... Jag ville se ut som
den coolaste rockbruden av alla... Kat Von D...
På Garden Club... Bandet Golden Axes spelade (Lizes
kille Clive är bland annat med i bandet)

Chris galet målad...
Gör han fula grimaser så gör jag...
Nat, jag och Lize... Sen var det någon skum typ som är Bryce's vän...
Lize, Clive, Henrik, Chris, Gemma och jag...
Gemma, Henrik, jag och Chris
Lize, jag och Nat...
Jag och min framtida make :)
Jag, Chris och Dave (som organiserade allt inför Rocktober och som även
är Chris bestman)

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading