Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Fler intervjuer...

October 09
by Hanna 9. October 2010 00:36

Hej på er!

Lördag förmiddag och än så länge är det blå himmel här... Har varit några fantastika dagar här och det pratas om att det kommer bli en fantastisk sommar... 

Nu är det officiellt, Lägenheten i Saltis är SÅLD!!!  Det är lite vemodigt MEN det kommer kännas skönt när vi kommer hem, att allt det är gjort. Frågan nu är bara var vi gör av alla våra saker i förrådet och i vissa skåp i lägenheten???

Jag har inte tränat på en hel vecka och det börjar märkas på vågen... Inte så mycket på kroppen men vågen är inte nöjd. Jag har varit dålig på att fylla i matintaget också men jag ska bli bättre nästa vecka igen... 

Nu är det inte långt kvar alls förrän Lena och Stefan kommer och jag längtar såååå efter att förhoppningsvis få åka iväg några dagar tillsammans med dem.
Igår var jag ute och igång i över 6 timmar. Jag var på ytterligare en rekryteringsfirma och gjorde tester. Igår gjorde jag dock ganska bra ifrån mig, 80% rätt på WORD och 77% på EXCEL. Jag ska vara ärlig och säga att jag har försökt att öva lite, har dock varit svårt då jag sitter på en MAC, Chris sitter på Office 2010 och testerna jag gör är på Office 2003, en viss skillnad att arbeta med. Jag är nöjd med mitt excel resultat då jag ALDRIG har jobbat med det tidigare. Mitt typingtest gick också bättre men inte tillräckligt bra i mina ögon. Hade det varit på svenska hade jag fått mycket bättre resultat. Nu var det 46 ord per minut...

Efter den intervjun och testerna där så mötte jag Chris för lunch på stan. Sen var det iväg på nästa möte som var på andra sidan stan, det var bra att jag gick lite grann efterstom jag inte tränat på en vecka. Andra intervjun var som vikariepoolen för småbarn 0-5 år. Jag gillar ju att arbeta med äldre MEN jag tycker nog att det ska bli intressant att se hur de arbetar här på sina olika center. Det kan också se bra ut i min CV att jag har jobbat med barn härnere. För 10 år sedan sa jag åt mig själv att ALDRIG vara med i en vikariepool igen då det var riktigt tufft men vad gör man inte för lite pengar, att ha något att göra och en bra erfarenhet?

Chris och Chris är nu på väg för att kitesurfa, hoppas så på att det blir en bra omgång idag. Chris har köpt en ny bräda som ska hjälpa honom att bli bättre på att hoppa. Den andra brädan ska säljas. Han fick ett kanonpris för den nya brädan då det är förra årets modell.
Ikväll blir det kanske middag hos Chris och Deb, får se. Vi var ju på restaurang med dem och en vän till dem i torsdags. Matt (deras vän) och Chris tog hela notan, man känner sig lite dum kan jag säga. Så har det varit varje gång vi varit ute med Chris, han betalar. Han har dock inga problem med pengar men det känns fult ändå.

Nu ska jag ta min onda rygg och sätta mig i soffan, äta lite frukost och se på lite tv program jag missat i veckan...
Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading