Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Gos med Leo...

October 11
by Hanna 11. October 2010 01:42

Hej på er!

Helgen är över och vardagen är tillbaka. Jag har väl egentligen inte mycket till vardag i och med att jag inte jobbar men förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Jag vill jobba, jag vill ha något att göra, jag vill få lön, jag vill få en erfarenhet men ändå är jag nervös över samtalet som säger att jag har fått jobb, om än bara kanske för en dag.
Jag är så harig och jag hatar det. Jag har kommit långt på den här tiden härnere, har utvecklats massor och är starkare än någonsin MEN jag är ändå fruktansvärt nervös. Mycket också för att jag har sagt att jag aldrig ska göra den där vikarie grejen någon mer gång då det är jättejobbigt. Man lär aldrig riktigt känna någon, man vet aldrig riktigt vad man ska göra, ibland känner man sig mest i vägen osv. Nog om det...

I lördags kväll efter att Chris kom hem från kitesurfingen åkte vi till Deb och Chris. Skip och hans tjej Nadine var där också (Skip kitesurfar med Chris, jag har aldrig direkt pratat med varken Nadine eller Skip tidigare). Vi beställde Pizza, såg på TV. Killarna jobbade lite och pratade lite omvartannat... Den här gången gosade jag inte så mycket med deras söta hund, däremot med deras fantastiskt vackra katt Leo. Han är röd och långhårig, ser helt fantastisk ut. Leo hämtade de hem från SPCA och han var så rädd i början, de första 6 månaderna. Han är fortfarande lite rädd av sig. I lördags var han dock väldigt intresserad av mig, skulle bli borstad, kliad, ligga i knät osv. Både Deb och Chris var förvånade då han aldrig går till "främmande" människor. Jag behövde det där goset i lördags, kanske det han kände av. Saknar mina katter så fruktansvärt mycket. 

Igår gick vi långpromenad och handlade, försökte komma ut och kitesurfa men gick inget vidare. Det var en lugn söndag. 

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och ta en promenad. Det har fullkomligt vräkt ner här men nu tror jag att det är på väg att spricka upp. Sen ska jag hem och försöka börja sy lite mer på filten till Lizes bebis... Det var allt för mig...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading