Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Busy vecka!

October 14
by Hanna 14. October 2010 02:23

Hej!

Onsdag eftermiddag här och jag ska ta mig ut på en promenad. I måndags gick jag också ut på promenad, när jag är uppe på ett av bergen här i stan så börjar det tokregna och hagla. Jag var fullständigt genomsur när jag kom hem. Idag blåser det och regnar igen men jag ska ut ändå. Jag kan inte cykla ute så det är bara att gå. På grund av benhinnorna vill jag inte göra någon träning hemma heller då det är jobbig impact på just benhinnorna. I tisdags träffade jag Lize och simmade. Igår kom Jen och Ian på middag, ikväll ska jag möta Jaz för en fika, imorgon är det avskedsdrinkar för Gemma och Henrik och på lördag ska jag träffa Lize och Nat för lite lunch mm. 

Det var en kort uppdatering om vad som händer här, nu ska jag ta på mig kläderna och ge mig ut...
Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading