Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Simning...

October 15
by Hanna 15. October 2010 23:33

Gooooooood Förmiddag!

Idag säger jag Grattis till min fina Pappa som fyller år idag!!! Hoppas att du får en fin födelsedag med släkten. Det sticker lite i hjärtat då jag vill vara där...

Igår körde jag en timmes simning. Har köpt en simmössa för första gången sedan jag var liten och hatade allt vad simmössa hette. Idag är det ett annat material, lätt att få på sig. Det gör faktiskt en stor skillnad för simning att inte ha håret överallt. Det är en konstig bassäng dock som jag simmar i, den är inte 25 meter lång utan 33 meter... Jag simmar och simmar, men på en timme kommer jag högst upp på 52 längder. Igår körde jag bara 50. Var inte superduktig då jag kände mig lite otränad dessutom. I Sverige skulle jag vara ganska snabb för en normal fritidssimmare, här nere har jag inte en chans, jag är så mycket långsammare så det är galet. Vad annorlunda det är med träning härnere. Jag går och simmar runt lunchtid vilket är jätteknasigt för jag kan gå innan eller efter, men det är alltid den tiden det blir. Då är ju alla andra där som tränar över lunche, folk är duktiga måste jag säga. 

Igårkväll var det avskedsdrinkar för Gemma och Henrik men Chris var så trött så vi gick ganska tidigt, vi träffar dem ju nästa helg i Martinborough ändå och då får vi lite mer kvalitetstid med dem. Idag ska jag äta lunch med Nat och Lize, får se vad som händer efter det, bio eller nåt. Näää nu fick jag sådan lust att köra lite cykling så jag måste sätta igång med det innan Nat kommer och hämtar mig vid 12...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading