Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

En uppdatering!

November 06
by Hanna 6. November 2010 23:04

Hej!

Har inte gått under jorden, jag lovar... Har bara inte varit sugen på att skriva på bloggen. Ibland känner jag att bloggen har förändrats så mycket så jag vet inte om den fortfarande är ett intresse för varken er eller mig själv. I början var det säkert spännande då man skrev om allt nytt och visade alla bilder från ett annat land. Just nu känns det som att det bara är en uppdatering över min vardag ni får läsa och jag kan förstå att det inte är speciellt spännande. Det blir vardag överallt, även här. Jag kan väl dock säga att jag upplever mer saker här på ett år än vad jag gjort under flera år i Sverige. 

Min fot är fortfarande lite svullen och just nu alldeles blå. Jag kan gå på den men efter dagar som igår när jag belastar den över 15 timmar rakt av så mår den inte så bra. Jag får otroligt ont och den svullnar upp. Så fort jag ser att den är mer svullen så oroar jag mig och tror att något är fel. Antagligen anses det bara bra att jag belastar den så mycket, även om det gör ont... Nästa helg har det gått 4 veckor och då hoppas jag att jag kan gå i högklackade skor. Jag var i stan igår och köpte ett par skor till bröllopet. Jag köpte svarta. Många kommer nog tänka att, varför köpte du svarta skor? Till och med Chris ifrågasatte det och sa, ska du inte köpa Ivory eftersom det är färgen på min klänning. Mitt svar är att med svarta skor så kan jag använda skorna till andra tillfällen. Varför köper man skor som man bara kommer använda den dagen? Dessutom kostade mina skor bara 150 svenska kr då jag köpte dem på ett billigt ställe. Affären känns riktigt lågbudget men för att vara ärlig så betalar jag hellre 150kr för ett par skor som känns ganska så bekväma än 700-900 kr för ett par skor som ändå är taskig kvalitet då alla skor i det här landet är skit. 

Igår var det möhippa för Lize. Hon och Clive meddelade för en vecka sedan att de ska gifta sig borgerligt nästa helg. Jag och Nat organiserade en enkel möhippa för henne och jag hoppas att hon var nöjd med den. Fredag nästa vecka är det då deras bröllop och på lördagen ska jag vara på mitt första skift på SPCA. Jag ska jobba två timmar, var tredje lördag med valparna. 

Idag ska jag och Chris prata med en tårtmakare. Ska se om hon blir den som bakar vår tårta till bröllopet. Ska också försöka in till stan och se om jag kan köpa en bolero som jag tänkte ha på bröllopet, den blir också svart. Vad säger ni, behöver man ha något över axlarna framåt eftermiddagen, kvällen om man har en nästan axelbandslös klänning?
Förra veckan bokade vi blommorna också hos en florist, allt börjar ta form och det är skönt. Nu ska jag bara fundera över placering och placeringskort...
Så ser framtiden ut för oss, iallafall den närmaste veckan. På tisdag ska vi fira Bryce som fyller år också...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading