Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Födelsedagspresent, tårta och för stora kläder!

November 07
by Hanna 7. November 2010 06:35

Hej igen!

Chris sitter och jobbar och jag har inget att göra... 

Idag har vädret varit helt outstanding här i Wellington, fortfarande vindar från Sydpolen vilket gör dem lite kalla men knallblå himmel och strålande sol... Har gått och tittat på födelsedagspresent till Bryce och badkläder åt mig på stan innan vi mötte upp kvinnan som kanske ska göra vår bröllopstårta. Trodde jag hade hittat en skitfin bolero till bröllopet på en butik som har kläder från storlek 14 och uppåt. Älskar den butiken då de har kanonfina kläder men till större kvinnor, något Sverige skulle behöva börja tänka på också. Mitt problem nu när det äntligen finns en sådan affär är att jag måtste prova storlek xs (typ 14 i normal storlek) och det är för stort för mig, galet...Efter det tog vi en promenad nere vid Waterfront i solskenet och gick därefter och handlade inför veckan. När vi kom hem behövde Chris sätta sig och jobba och jag har inte gjort mycket. 

Imorgon ska jag in till stan för att köpa presenten till Bryce, hämta vigselcertifikatet och gå till floristen och betala en del av blommorna till bröllopet. Jag har med andra ord lite ärenden att uträtta. 

Just nu väntar jag mest på att Sverige ska vakna till liv och att Chris jobbar klart så vi kan börja fundera på middag...

Ha en bra söndag!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading