Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Vikarie...

November 08
by Hanna 8. November 2010 10:53

Hej!

Jättesnabbt inlägg innan jag stupar i säng... 

Idag har jag varit vikarie för första gången på en förskola här i Wellington. Agenturen ringde imorse och frågade om jag kunde jobba från 9.45-5.45 och jag sa ja. Jag orkar inte berätta allt men kontentan av det hela är att jag är galet trött... Man vill ju visa sig från sin absolut bästa, glada, spontana, jobba hårt sida och det tar på krafterna. Jag fick dock höra av chefen innan jag gick hem för dagen att det märktes att jag var lärare... Något hon hade listat ut innan jag berättade det, då jag visste vad jag gjorde med barnen. Hon sa även att jag verkligen hade jobbat hårt och det kändes skönt att höra. Man vill ju vara till någon nytta när man är ute och vikarierar och inte död vikt om ni förstår vad jag menar. 

Nu ska jag sova och jag kan lova er att det inte kommer att bli några som helst svårigheter med det inatt...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading