Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Sommarvärme...

November 11
by Hanna 11. November 2010 07:54

Hej igen!

Idag har vädret varit helt fantastiskt... Hela veckan har varit kanon. Idag har det varit runt 21 grader varmt med ljumma härliga vindar. Har gått i kortbyxor och tunn blus...
Började med att gå till floristen, nu är jag 100% säker på varför jag valde just den här floristen. De är så engagerade, så söta och gulliga så man blir så glad. Blommorna är kanonkvalité och det syns... Gick in där, hon kom ihåg mig och sa att hon tänkt på mig när hon såg vita gerbera imorse... Sen sa jag att jag inte var hundra på hur många blommor jag vill ha i varje vas, hur många som får plats. Då gav hon mig en vas (skål) och så gick hon och hämtade en bukett med vita gerbera. De kostade 5 dollar sa hon, runt 25 kr för en jättefin bukett, sååå billigt. Jag köpte dem och fick med mig vasen hem för att leka lite och se hur jag vill ha det. Hon slängde in lite gröna löv att leka med också. Det är helt underbart, nu kan jag vara mer säker på hur det ska se ut.

Sen gick jag och mötte Chris för en lunch på stan. Därefter gick jag in i en butik som har mängder med klänningar, där köpte jag två klänningar och fick halva priset på den ena. Nu ska jag ha den ena på bröllopet imorgon så det känns kul... Hoppas jag kan gå i mina nyinköpta skor imorgon också, får ta med mig sandaler att byta till när det börjar göra ont. Det ska vara kanonfint väder imorgon också så det känns extra roligt att ha en så somrig klänning... 

Håller på att laga gryta och baka bullar. Tänkte baka några för att ta med mig imorgon till brudparet, vet hur Lize älskar mina bullar, som en liten present. Var lugna, har en riktig present också. De ska få gå till en fotograf och ta ett familjekort när bebisen är född...

Nu ska jag ta hand om grytan och sen äta...

Puss och kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading