Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Helgen som varit!

November 14
by Hanna 14. November 2010 06:10

Hej hopp!

Söndagskväll här och jag ska snart sätta igång med middagen. Blir bara ett kort inlägg idag men lovar att återkomma med bilder från bröllopet i fredags. I fredags var det som sagt bröllop och det var mycket enkelt men trevligt. Igår åkte Chris ut och kitesurfade och jag följde med. Tyvärr resulterade den två timmar långa sessionen med ont i revbenen för Chris, hmm. Han gjorde ett fint magplask efter ett ganska så högt hopp, inte bra för revbenen... Efter det var det bara hem, byta om och göra mitt första shift som volontär på SPCA. Hundarna var så söta så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Man behövde lyfta in dem i sina burar på slutet av dagen och snällare hundar får man leta efter, de bara satt i famnen och nästan mös på en. Tyvärr hjälpte det inte min redan onda rygg... Efter SPCA åkte jag och hämtade upp Nats symaskin och sen bestämde jag och Chris oss för att ha en myskväll. Idag har jag inte gjort så mycket, plockat undan och så här hemma. Chris har däremot varit mer produktiv och jobbat. Han har dessutom hjälpt mig att sy ihop filten jag gjort till Lize och Clives bebis. Så nu ska jag bara sy ihop den sista delen och sen är den KLAR, så skönt. Den är färdig en hel månad innan själva babyshowern...

Nu är det bara 5 nätter kvar innan Lena och Stefan landar på Nya Zealändsk mark. Jag tror inte ni förstår både min och Chris glädje över detta. Jag är som ett barn på julafton, jag bara längtar efter att få hämta upp dem på flygplatsen... 

Nu är det dags för matlagning...
Kramar på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading