Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Simma och ett barn på julafton!

November 15
by Hanna 15. November 2010 23:29

Hej på er!

Har pratat en del med Lena och Stefan, de ska bara sova en natt till och sen beger de sig mot varmare breddgrader. Bara tre nätter kvar tills jag ska möta upp dem på flygplatsen här, jag längtar som ett barn på julafton...

Varken igår eller idag blev jag inringd för jobb, tråkigt då jag verkligen vill komma igång och dessutom tjäna mina egna pengar. Behöver pengar så jag kan betala CSN i Sverige. Igår fixade jag lite här hemma och tog därefter en långpromenad in till stan, jag gick och pratade om blommorna och lämnade tillbaka vasen vi lånade, gick och lämnade Chris dator som han behövde för jobbet, gick och postade hans cufflinks som blev fel i ordern och därefter mötte jag upp Jaz för en hel eftermiddag kväll tillsammans. Vi åkte och kollade på lite grejer ute i Lyall Bay, köpte med oss fika och satte oss vid vattnet. När det blev lite kyligt satte vi oss i bilen, tror vi pratade i över två timmar, efter en stund blev vi hungriga och åt tillsammans. Jag skjutsade hem henne efter nio på kvällen.

Idag ska jag möta Lize och simma för första gången sedan jag skadade foten, hoppas det går bra. Jag ser fram emot att röra på mig igen...
Idag åker Chris till Auckland och så flyger han hem sent ikväll igen...

Ska ta och få i mig lite flingor innan Lize plockar upp mig...
Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading