Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ett grönt paket!

November 18
by Hanna 18. November 2010 03:58

Hej hopp!

Idag har jag varit och simmat med Lize igen på förmiddagen. Jag har plockat lite här hemma och förbereder för imorgon då jag ska göra riktig storstädning så det är fräscht tills vi får finbesök :)

Igår tvättade jag våra fönster, två ggr. De var så skitiga så efter första omgången såg de nästan ännu skitigare ut så jag körde två gånger. Var riktigt seg i armen efter det. Jag försökte stryka undan en massa tvätt så att jag inte behöver stå och göra det när Lena och Stefan är här. Efter allt fix och trix tog jag ut cykeln för första gången på typ ett år. Det var en skön känsla att sätta sig på cykeln igen. Jag fick sådana där sprudlande underbara vår och sommarkänslor. Det var innan jag började min väg hem igen dock... Det var helt galet mycket vind så det kändes som jag trampade i 180 men att cykeln inte rörde sig framåt överhuvudtaget. Behöver jag säga att jag var seg efter den cyklingen, mycket på grund av vinden men min kondition är riktigt urusel eftersom jag inte tränat de senaste 5 veckorna... Dock märkte jag idag under simningen att kroppen snabbt drar tillbaka och blir mer tonad. Fläsket känns inte riktigt lika fladdrigt som första simningen i tisdags. Jag vet att jag inte kommer gå ner mycket till bröllopet MEN jag är glad om jag blir så tonad som jag var innan min fot gick och gjorde illa sig.

Igår när jag kom hem efter cyklingen stod det ett paket med våra namn på. Ett stort härligt grönt paket från Sverige...
Måste tacka mina fina svärföräldrar (jag vet, de är inte det riktigt än men om mindre än två månader så är de mina svärföräldrar på riktigt) för allt kul som var i paketet. Där var julservetter, ett adventsljus, julhanddukar, jultabletter och godis... Chris fick också en rolig sak att ställa på sitt skrivbord på Intergen, en stor gul legokloss som är en spargris, skitkul...

Nu ska jag köra sista tvätten som ska strykas och sen blir det lite mer plock så jag slipper göra allt imorgon. Tanken imorgon är att jag ska försöka städa undan och så kommer Chris hem ganska tidigt och så sticker vi ut så han får kitesurfa. Sen åker vi hem, lastar ur grejerna från bilen och åker och hämtar Lena och Stefan på flygplatsen...

Ha en bra torsdag hemma i kalla Svedala... Här är det sommar och sol...

Kram 

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading