Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Svenska baciller...

November 24
by Hanna 24. November 2010 05:35

Hej på er!

Jag är en sjukling just nu och ligger nerbäddad i sängen... Jag snörvlar och nyser... Tydligen tål jag inte svenska baciller eller något. Jag har inte varit sjuk på över 6 månader och så händer det här, nu... Vi ska ju åka bort på fredag, då vill jag inte må dåligt. Jag vill träna då jag vet att hela jag mår så mycket bättre av det. Jag vill jobba då jag blivit erbjuden jobb i veckan men vad händer, jag kan inte göra något av det jag vill för jag orkar inte ta mig ur sängen. 

Just nu råder sorg på Nya Zealand. Fick precis reda på att de 29 instängda gruvarbetarna är döda. Det gjorde ont att läsa rubriken, ush så hemskt, jag lider så med deras familjer. 

Lena och Stefan är just nu i Napier och är på vinprovning. På fredag flyger vi och möter dem i rotorua...
Imorgon blir en dag i sängen för att kurera mig så mycket det bara går, sen på kvällen är det packning och på fredag morgon flyger vi. Nu har den galna månaden dragit igång med resande och grejer...

En kort uppdatering bara...

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading