Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Chris Svensexa!!!

December 11
by Hanna 11. December 2010 04:02

Hej alla vänner!

Galet länge sedan jag skrev, I know... 

Igår fixade Chris nytt office paket till mig och då började vi rensa min mail bland mycket annat. Där hade jag över 4000 mail liggande, hehe, jag har svårt att kasta...
Insåg hur mycket som kommenterades här på bloggen och vad mycket email jag fick första halvåret vi bodde härnere. Vad hände kan man ju fråga sig??? Det känns trist, jag saknar er alla massor fortfarande och önskar och hoppas att folk fortfarande läser min blogg, trots långa intervaller mellan inläggen och trots det stora tomma gapet på kommentarer.

Jag ska försöka lägga in bilder på när Lena och Stefan var här. Tyvärr får vi inte visa bilder från Hobbiton då allt är i färd att byggas upp inför filmen. Det var galet roligt att åka dit igen och se den enorma förändringen. Vi hade underbara dagar med Lena och Stefan, mycket skratt blev det. Vädret var helt sagolikt också. Idag är det molnigt med lite regn i luften men ändå helt galet varmt. 

Idag är det Chris svensexa så jag är ensam hemma. Jaz kanske kommer förbi en sväng ikväll, vi får se. Försöker planera det sista inför bröllopet. Är glad för att vi har ett litet bröllop, annars hade jag nog varit galet mer stressad än vad jag är. På fredag nästa vecka åker vi till Fiji på vår pre-honeymoon... Ska bli så läckert ska ni veta, bo på lyxhotell och grejer, me like. Sen har vi bara några dagar ensamma innan Mamma och Pappa kommer ner, en dag senare kommer Anna och Karin. Några dagar efter det kommer Ingela och Flemming. Det kommer bli riktigt tomt här när alla har åkt hem i januari. Då är det bara 4-5 månader kvar tills vi reser tillbaka mot gamla Svedala igen. 

Det var en snabbuppdatering...

Pussar och Kramar!!!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading