Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Inte många knop...

December 13
by Hanna 13. December 2010 01:29

Hej hej hallå!

Jaha då var Nobeldagen och min brors och Chris kusins födelsedagar här och förbi. Trist att missa Patriks födelsedag måste jag säga. Men det verkade som att alla andra gjorde det också då stackars Tyra blev magsjuk. 

Igår hände inte många knop då både jag och Chris var något sega efter lördagens bravader. Chris svensexa blev en hit och tjejerna drog ut mig på middag på stan med efterföljande drinkar för hemma ensam fick jag absolut inte vara. Wellington är inte direkt stort så vi såg karlarna och min framtida make, dagen till ära springa runt i en tomtedräkt. Han hade i uppdrag att ge bort pärlhalsband och få autografer skrivna på sina kläder av tjejer. Mycket underhållande att se. Vi hade en tyst förståelse att det var karlarnas kväll och vi skulle inte pratas vid. Jag såg Chris flera gånger, Chris däremot såg inte mig... Klockan tre tog jag trötta steg mot lägenheten och när klockan slog halv fem på morgonen hörde jag Chris komma hem. Nagelborttagnings flaskan åkte fram då han försökte få bort all tusch han hade i ansiktet. Flaskan stod öppen kvar och Chris skulle lägga sig. Han stack sprit och nagelborttagningsmedel utan dess like. Jag tog min kudde och la mig på soffan. Där fick jag inte många timmars sömn då ljuset tidigt sipprade in. 

Igår gick vi på bio mitt på dagen, handlade därefter några skjortor till Chris och sen var det hem och sega i soffan.
Idag försöker jag göra placeringskorten för bröllopet...

Mer än så händer inte just nu.

Kramar på er!!!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading