Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Första träningen...

December 15
by Hanna 15. December 2010 05:32

Hej på er!

Vad har hänt idag? Hmm, jo jag fick arslet ur vagnen och tränade. Det var ok väder så jag tog ut cykeln på en tur. Jag körde lite mer än två mil och det var nog en kombination av taskig kondition och lite förkylning som ligger kvar som gjorde att det kändes i halsen. Jag och Chris fick ju för oss att skaka hand på när vi precis köpte cyklarna att vi skulle cykla hela vägen upp till Mount Victoria. Ingen av oss har börjat träna inför det och jag tror det behövs börjas då vi inte har alltför lång tid kvar... Jag körde därför backen som jag brukade löpträna upp för när jag hade ok kondis... Det var TUGNT men envis kan ingen säga att jag inte är iallafall. Jag tog mig hela vägen upp och det är iallafall en början. Mycket tror jag är en teknik fråga så det är nog bara fortsätta cykla uppåt och uppåt och uppåt och så en dag kanske man orkar hela vägen upp.
Jag tänkte inte på att det var soligt så nu är jag lite småbränd på kroppen. Tyvärr är inget av mina träningslinnen bra för en bröllopsklännings bränna. Så jag vet inte hur jag ska klara det här. Hur gör kvinnor före sitt bröllop egentligen. Jag kommer ha en galen bränna och det vet jag men jag funderade på att köra solarium två- tre gånger för att jämna ut allt efter fiji... Alla säger att jag ska köra en fake tan men jag känner att jag inte vill komma därifrån som Ross från "Vänner" och dessutom så vet jag att det kan bli en mer gulaktig ton OCH det kan färga av sig på klänningen. Vilka problem, helt galet.

Annars går dagarna mest ut på att försöka tvätta, göra placeringskort, göra listor inför bröllopet, maila olika människor för bröllopet och för middagar. Chris och jag har bestämt oss för att skämma bort oss på julafton och gå och äta något gott. Vi ska även boka in en Nyårsmiddag men det är inte helt lätt heller, mycket email går det fram och tillbaka just nu. 

Chris kom precis hem och gick direkt igen ut på en löparrunda... Jag har några dagar på mig att försöka få ihop min kropp igen, få den tonad. Chris sa att efter bara tre joggingrundor så kände han hur huden började gå tillbaka igen, det tycker vi om. Det är det jag är ute efter. 

Bara en dag kvar hemma nu sen bär det av till ännu varmare breddgrader, fijiiiiiii. Imorgon är det sista dressfittingen och sen ska jag iväg och simma med Lize... Skönt, då har jag tränat två gånger den här veckan. Jag ska även ta med mig träningskläderna till fiji och träna på hotellet, även om det kanske bara blir för 30-60 min...

Livet är gött!!!

Puss och Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading