Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Julegris och god middag!

December 15
by Hanna 15. December 2010 20:54

Hej på er!

Torsdag förmiddag och det är mulet, men varmt. Trodde det var mulet igår också när jag gav mig ut på cykeln men jag är tokbränd. Jag skojar inte, jag ser ut som en julgris i dess bästa glansdagar. Dessutom har jag lyckats med konsten att ha en träningsbh och ett linne som inte var precis i synk så nu har jag olika ränder här och var på ryggen. Det blir snyggt till bröllopet. Ont gör det också. Jag smorde in mig säkert tre gånger bara igårkväll just för att det skulle lägga sig lite, får se hur bra det går. Längtar inte till att prova min klänning direkt. Får se hur mycket det kommer skava med min baddräkt på också... Dock är jag glad över att det äntligen händer något på vikten nu. Jag vill ner 2 kg iallafall till bröllopet så jag ser ut så som jag gjorde dagen jag bestämde mig för att köpa klänningen. Jag förstår inte hur kvinnor gör det, hur de kan se perfekta ut på sin bröllopsdag, jag har verkligen förstört det iallafall. Ska försöka sola bra på fiji och sen är det in och sola solarium någon gång också, för att jämna ut... Men jag kan ju inte bara stanna hemma om dagarna så jag inte blir solbränd på grund av ett bröllop, så tänker inte jag leva...

Igårkväll hade vi gratiskonsert här utanför fönstret. Det var samma som förra året, en stor scen och mycket julsång. Lite mysigt men ändå väldigt konstigt. Ikväll blir det att pynta vår minigran tror jag... Försöker faktiskt se det positivt med Chris och min jul. Jag har en perfekt julklapp som han ska få, vi ska ut och äta riktigt god mat och bara mysa. Det blir en annorlunda jul men vi gör den till vår. Hade vi bara suttit hemma hade jag kanske blivit deprimerad...

Nu måste jag göra mig klar...

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading