Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

"Honeymoon"

December 18
by Hanna 18. December 2010 10:32
Hej, alla därhemma i kylan!!! Vi sitter just nu i vårt hus med kyla på, det är VARMT!!!. Inget vi direkt klagar över men vi bor högst upp på resorten och det är tuff gång i den värmen som är här nu. Vi har varit och ätit frukost och kom precis hem för en liten lugn stund i soffan. Snart sätter jag på mig simkläderna för ett dopp i vår egen pool. Tanken idag är nog att ligga vid poolen, jag och Chris kanske ska rida häst nere vid stranden. Det är en stor dröm för mig, förstå känslan, rida i vattenbrynet... Igår testade jag och Chris hummer för första gången i våra liv, mmm. Vi hade en mysig romantisk middag bara vi två nere vid vattnet. God mat, gott vin och trevligt sällskap, kan det bli bättre? Jag tror att jag har dött och kommit till himlen, det är så grymt vackert här. Imorgon ska Chris och Chris dyka med hajar... Hmm... Jag och Deb ska nog ta det lugnt, kanske få en manikyr, åka in till byn och bada. Vi får se. På tisdag innan vi åker hem tänkte vi hyra kajaker och köra runt en lagun... En liten uppdatering från vår "Honeymoon", som än så länge har varit helt galet perfekt. Kram på er!

Tags:
Categories:

Comments (1) -

9/17/2013 1:07:12 PM #

I'd like to thank you for the efforts you've put in penning this blog. I'm hoping to see the same high-grade content from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own site now ;)

Check out my weblog -  Additional Reading - http://www.fluidmovement.org/index.php/member/17056/

Additional Reading

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading