Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Chris är sjuk!

December 19
by Hanna 19. December 2010 23:56

Hej på er hemma i snökaoset!

Här sitter jag med en fin liten bränna :) Har faktiskt "fyllt" i den hemska brännan jag hade tidigare från mitt träningslinne. Dock har jag nu "straps" på framsidan, det får jag ta i ett solarium när jag kommer hem. Så fort jag lägger mig i solen så känner jag att det bränner, för mig är det varningssignaler på att ta sig till skuggan igen. 

Här är det inge vidare, Chris skulle på hajdyk idag men blev igårkväll jättedålig. Vi har båda varit vakna halva natten då stackaren har blivit rejält magsjuk. Det var inte lite han spydde heller. Har varit ner i hotelshopen och köpt medicin så att han ska återställa vätskebalansen. Tyvärr är ju min framtida make som ett litet barn och tycker det smakar för äckligt. Han ligger totalt däckad i ett mörkt, svalt sovrum. Chris Auld stack iväg på hajdyket och bör komma tillbaka snart. Är det inte typiskt? Chris har velat dyka med hajar i 15 år och nu skulle det äntligen bli av. Jag önskar så att det var jag som låg där inne sjuk och eländig. Jag hade inget hajdyk inplanerat. Vi tror nästan att det var någon form av matförgiftning då det gick så fort och att han nu verkar börjar bli något bättre. När Chris kommer tillbaka från dyket så ska vi försöka se om min Chris kan få i sig något. Har köpt magmedicin också så förhoppningsvis får han behålla något nu. Läste något om att det kan hålla igång från typ 12 timmar till upp till två dygn. Hoppas Chris bara fick 12 timmars modellen. Vilken tur att det var första kvällen jag och Chris gick på romantisk middag. Ikväll ska Chris och Deb iväg på sin. Får väl se vad jag får för mat i mig då, inte så roligt att gå själv och äta. 

Imorgon vid 5 blir vi hämtade för att åka till flyget igen så vi har en dag till känns det som, härligt. Vi behöver inte checka ut innan heller då vi reser med "speciella" människor. Har varit trevligt att smaka på det här lyxlivet i några dagar... Once in a lifetime experience som Chris och jag säger...

Ha det gott, nu ska jag hoppa ner i vår lilla pool och svalka av mig...

Tags:
Categories:

Comments (2) -

12/20/2010 5:35:03 AM #

Ni verkar har det mysigt!
Hört att solen är stark på er sida av jorden. Har du hör talas om solskyddsfaktor, typ 30-40, man blir brun även om man använder den, och jämnare, utan bränna sig. Hmmm......
Vi har det bra i kylan, nu -10 och jag är påväg in till gymmet.
Kram S

Susanne Sweden

12/20/2010 7:55:11 AM #

Har mängder med solskydd på...

Hanna Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading