Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Hemma igen!

December 22
by Hanna 22. December 2010 07:03

Hej på er!

Hemma igen i vår lägenhet. Har sovit en del också. Vi började resan från fiji vid fem på eftermiddagen igår och kom fram till Auckland vid 11.30 tiden på kvällen. Därfifrån tog vi en buss till ett hotell och sov där i ca 4 timmar innan ringklockan sa till att gå upp. Vi var framme i Wellington vid 7 tiden och då var jag trött. Hade inte sovit bra alls och knappt ätit något sedan lunch igår. Chris blev hemma med mig också då han fortfarande var lite slak efter magsjukan. Förhoppningsvis mår han bättre imorgon. 

Det har varit fantastiskt att vara där även om jag önskar att Chris inte hade blivit sjuk, av flera anledningar. Han kunde inte bada med mig eller paddla kajak eller rida så det blev inte så mycket sånt. Jag försökte mest koppla av och njuta, vilket jag gjorde i fulla drag, även om det hade varit fantastiskt att göra andra saker än att "bara" bada.
Igår så gick vi alla på SPA. Det var mysigt och avkopplande. Jag körde manikyr och pedikyr för första gången någonsin. Köpte med mig mysiga produkter hem plus att vi fick stora mysiga produkter på rummet som vi tog med oss hem. Ikväll blir det nog en tidig kväll men vi ska försöka pynta vår lilla gran jag köpte. Kanske kan ett litet kort på den komma upp snart. 

Imorgon jobbar Chris och jag ska städa och göra det fint inför julen här. Jag ska också försöka gå och handla mat så jag slipper göra det på julafton. På juldagen är det stängt här så folk blir som galna, som att jorden håller på och gå under och man måste bunkra upp mat för flera månader. Själv tänkte jag bara köpa det viktigaste och sen gå och handla den 26 dec igen.

Sitter lite orolig och tittar på hur det går med kaoset i London. Kommer det betyda att mamma och pappa inte kommer komma hit i tid? Jag tyckte de hade så kort tid här redan, ska det nu bli ännu mindre eller än värre, ingen tid alls... Håll tummarna för att de imorgon har jordens tur och kommer med sitt plan.

Puss på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading