Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

GOD JUL!!!

December 23
by Hanna 23. December 2010 20:45

GOD JUL!

Här sitter jag i lägenheten och är varm. Det är blåsigt (som vanligt) men varmt. Det är en konstig känsla att fira jul i sommarvärme. Förra året gjorde vi detsamma men då var vi iväg och hade dessutom Ingela och Flemming här hos oss. Då kändes det inte så ensamt och konstigt, saknar dem i år...
Hemma förbereder ni julafton i fulla muggar och här får man ingen julkänsla alls, hur mycket jag än försöker. Har satt upp tomtar, löparen vi fick av Ingela och Flemming, vår lilla julgran...

Igår sa jag till Chris att jag vill ha en riktig traditionsenlig jul. Nästa år kommer vi hem så då slipper ni säkert snön. Jag önskar dock att snön kan vara där under julafton men efter det är jag ganska nöjd om den försvinner. Vet inte om jag klarar av sånt klimat ni har just nu i Svedala, det är för kallt och för mycket snö... Lagom är bäst!!!

Jag hade tänkt cykla idag men det ser jag att jag kan glömma... Det är så blåsigt så det känns som att huset ska blåsa bort... 

Igår var vi med Jaz och Grant och såg Tron... Jag är nog för lite spelnörd för att förstå allt men den var helt ok. 

Det verkar som att mamma och pappa kom iväg även på deras flyg från London så jag pustar ut... 

God Jul på er!!!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading