Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

En riktigt bra jul!!!

December 25
by Hanna 25. December 2010 05:45

Hej på er!

Jag är helt slut nu Laughing

Igår hade jag och Chris en helt fantastisk dag. Vi bestämde att vi skulle göra det till en kanonmysig dag eftersom det var första gången vi var ensamma på julafton. Vi vaknade ganska tidigt, gick upp, gjorde oss i ordning och åkte sedan ut till Queensgate för att gå på bio. Jag och Chris har haft en tradition i 10 år nu att varje jul se en storfilm... Igår såg vi Narnia. Efter bion åt vi lunch och åkte därefter och köpte ett wii spel, det blev super mario bros nya. Vi åkte även och handlade lite lyx grejer i form av mat så att vi kunde skämma bort oss själva idag då allt är stängt. Vi satt och spelade vårt nya spel i ca 2 timmar innan det var dags att gå bort till Waterfront för att äta middag på en fin restaurang. Maten var så god så det var helt sanslöst, kul att vi ska dit även på Nyår. Efter middagen var det dags för Skype med Chris familj, det var roligt att se alla men man saknar dem och det kändes självklart lite i hjärtat när de alla var samlade. Vi hade därefter julklappsöppning som bestod av ett paket var från var och en av oss och sen våra julklappar vi fick av Lena och Stefan som vi varit så duktiga att inte öppna. Vi blev så glada för dem, mitt i prick var presenterna. Jag fick ett skydd åt mina bananer och en banana slicer och så fick jag mängder med hårsnoddar då jag ALLTID lyckas tappa bort dem. Chris fick en rolig fläkt som går på USB och en grej som man virar sina hörlurar runt, mycket smart... Tack Lena och Stefan, vad söta ni är!!!

Idag vaknade vi lite senare då vi satt uppe till två och spelade tv-spel. Chris skrev ett långt blogginlägg och jag läste en bok. Vi gick därefter upp och åt frukost, jag tog en cykeltur för att träna och Chris var hemma och kopplade av. När jag kom hem var det bara att göra sig klar för att åka till SPCA och ta hand om valparna. Idag följde Chris med mig, sötnosen. Han förstår inte att jag gör det här gratis. Det är ett tungt jobb men det är mysigt också. Vi gick på promenad med 4 hundar och de är ju så gosiga.
Nu är vi hemma igen, kläderna är i tvättmaskinen, vi har precis duschat och snart ska vi äta lite av våra godsaker vi köpte på oss igår, blir även lite grillning. Sen blir det nog lite spelande och kanske film tittande lite senare.

Jag ville mest skriva och berätta att julen faktiskt inte har varit så dålig så här långt, har faktiskt haft det riktigt jäkla mysigt, bara jag och Chris. Är så förbannat glad för honom och att han snart ska bli min man. Kan man ha det bättre???

Imorgon blir det nog Kitesurfing och så ska Chris göra slingor i mitt hår... På måndag är det jobb för Chris och jag ska städa, mamma och pappa kommer på måndag kväll, jippi...

Puss och kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading