Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Tillbaka!!!

January 25
by Hanna 25. January 2011 22:30
Hej på er!

Förlåt för att det tagit sådan tid för mig att skriva MEN det har varit fullt upp och nu har både jag och Chris varit lediga och ensamma några dagar och då behövde vi bara rå om varandra och slappna av. Det har varit helt galna roliga månader men man blir tröttare än vad man tror.

Just nu sitter jag i bilen vid Seatoun och tittar på Chris som kitesurfar. Jag vill att han ska komma ut och kitesurfa samtidigt som jag gärna hade stannat hemma efter min första halvdag på ett barncenter en bit utanför city.

Jag har fått tisdagar och torsdagar på ett ”dagis” i stan i två månader. Det var lite halvjobbigt idag då jag mer kände mig som städpersonal och att de kanske inte riktigt gav mig någon uppmärksamhet att förklara saker men det får man ta och på torsdag kanske det känns bättre då barnen känner igen mig också.

Det första jag fick göra var att övervaka deras sov och vilostund. Mycket underligt då jag aldrig träffat barnen innan och där skulle jag sitta och säga åt dem att vara tysta osv…

Igår började vi titta på det här med resa hem, vilka datum, vilken rutt, hur många dagar på varje ställe osv. När vi tittat på det började vi även börja planera varje stad och vi börjar båda stressa lite. Det kommer gå MYCKET pengar på den här resan hem och det känns lite läskigt då vi inte har några som helst backuper ifall att något skiter sig. Är man ute och reseser och har ett stadigt jobb så vet man att det alltid löser sig. Vi åker hem och har varken lön, boende, bil osv. En del av oss vill göra något nytt och en del av oss får panik när vi tänker på att det bara är 4 månader kvar. Hur ska vi kunna lämna detta ställe mad alla våra underbara vänner? Imorgon ska jag simma med Lize och sen åka in till stan för en gemensam lunch. Det blir nog en av de sista gångerna som hon bara är Lize, hon måste poppa vilken dag som helst. Snart är hon Lize och mamma… Det är mycket bebisar just nu. Det är Lize och Deb som ska ha snart, Elin i Sverige, Ida i Sverige och sen ett litet brorsbarn till…

Nu är det dags att launch Chris kite så see you all laters J

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading