Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Hyllning!!!

January 27
by Hanna 27. January 2011 12:05

Hej på er!

Ska snart nanna kudden men ville bara säga hej och skriva några ord först. 

Har pratat med mamma idag, stackarn är snorförkyld. Hon var dålig härnere också, skumt det där. Hon brukar aldrig vara sjuk men det verkar som att hon inte klarar av flygningarna med en massa sjuka människor. Härnere hade hon inte dock jättehög feber så hon orkade göra saker ändå. Hon är en envis lite dam, min mor. Hon gav sig inte, skulle göra massa saker fast hon inte var helt kry. Jag vet ärligt talat inte hur jag hade klarat mig utan min mamma under bröllopsdagarna. Hon var alltid nära mig med fötterna stadigt på jorden när jag stressade. Lugn som hon är var hon som en av de små mössen i askungen, gjorde en massa saker. Det var skönt att ha min mamma här. Min pappas skrammel på morgonarna saknar jag också. Det är nästan som att min pappa tycker det är rogivande att plocka ur en diskmaskin, det gjorde han ofta. Han gav sig ut på promenader när det hettade till med stressen, då lät han mamma ta över Laughing, smart gammal man det där. Jag saknar mina fina föräldrar. Det var underbart att ha dem här men jag hade önskat att jag kunde ha haft mer tid med dem, mer tid då jag inte var stressad. Ser fram emot att se Lappetorp på sommaren. Jag har ju bara sett deras nya hem i ett lerigt höst och vinterlandskap. 4 månader kvar mina vänner, så är vi hemma igen. Tiden går galet fort. 

Puss, mamma och pappa och TACK för att ni delade min stora dag med mig, det betydde så mycket!

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading