Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Svettigt!!!

January 28
by Hanna 28. January 2011 00:48

Hej på er!

Här rinner svetten kan jag meddela. Det är så VARMT så man vet inte vart man ska ta vägen. Håller dessutom på med veckans storstädning så det gör ju inte mig svalare direkt. Ska snart bege mig ut och svettas ännu mer då jag ska testa på att jogga för första gången på 4 månader. Jag ska använda ett fotskydd som min fina moster skickade mig. Det kommer högst bli 10 min löpning idag så ni behöver inte oroa er för att jag tar ut mig. För det första är min kondis inte den bästa och för det andra måste jag känna av hur foten mår. Jag har ju också sagt att jag ska upp till Mount Vicktoria med cykeln utan att stanna, innan jag åker hem. Det kommer bli tufft men jag funderar på att på söndag, då Chris ska ut och segla, köra ett pass för att se hur långt jag pallar nu. På måndag blir det kanske en simtur med Lize igen, beroende på hur hon mår. Hennes due date är ju på torsdag så vi får se vad som händer. Sist jag hade en gravid människa med mig så födde hon senare på kvällen...

I Onsdags var jag och simmade med Lize. Jag köpte mig äntligen en baddräkt. Hasseludden i all ära men deras baddräkter är nog inte tänkta för att träningssimma i. De verkar inte riktigt må bra av klor... Nu har jag köpt mig en rejäl baddräkt som ska hålla lääääänge. Efter simningen åkte vi ner till Lyall Bay och fikade vid vattnet. Det var en mycket trevlig eftermiddag måste jag säga.

Igår jobbade jag igen. Nya barn så det blev ju inte lättare direkt. Det verkar som att barn har vissa dagar på dagis här. Det verkar inte vara många som är heltid på dagis, märkligt. Efter jobbet åkte jag hem och förberedde lasgane. Jag gick därefter och fikade med Jaz en stund, vilket var välbehövligt. Vi kanske ska ses över en middag på lördag, får se vad som händer. Ikväll ska Chris på kiteklubb tror jag. De har drinks på en av barerna här. 

Imorgon ska vi flyga helikopter. Vi fick i 30 års present av Ingela och Flemming att åka helikopter över Wellington. Månaderna har bara runnit iväg och nu har vi äntligen fått arslet ur vagnen och bokat en tid. Imorgon vid lunch bär det av, ska bli spännande, kanske dags att ladda kameran. 

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading