Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Helikopter!!!

February 02
by Hanna 2. February 2011 00:21

Hej på er!

Här är det storm, det blåser utav bara helsike... Jag hade tänkt ta ut cykeln för att se hur långt uppför Mount Vic jag orkar men jag tror nog inte det blir något av det. Däremot ser det ut att bli nästan vindstilla på fredag. Det är vad de skriver nu men det hör ju till ovanligheterna att det inte blåser här.

Igår jobbade jag heldag och sen mötte jag upp Lize för att simma. Hon är beräknad till torsdag, spännande. Har inget speciellt att göra idag, vilket är både skönt och stressande. Försöker ta mig igenom och fixa med lite kort...

Idag har vi bokat biljetter för hemresan. Vi flyger härifrån den 23 Maj och kommer hem den 4 Juni. Vi ska först ha några dagar i Los Angeles där vi ska se Disneyland och Universal Studios, därefter åker vi till Las Vegas över helgen och bor på The Strip. Därifrån åker vi tillbaka till Los Angeles och åker vidare till New York i några dagar. Vilken resa, eller hur? Jag både längtar och inte om ni förstår. När vi kommer till Sverige ha sommaren precis börjat och vi ska äntligen ha en rejäl sommar tillsammans. Chris brukar alltid jobba så mycket så vi brukar ha högst 3 veckor tillsammans, om ens det. 

I slutet av Mars (runt Chris födelsedag) ska vi till Queenstown, tack Mamma och Pappa för er hjälp till denna resa (vår bröllopspresent). Vi kommer vara där i ca 2.5 dag så det ser jag fram emot, jättemycket.

Här kommer lite bilder från vår Helikoptertur i lördags.

Vår Helikopter!
The Rugby Stadium
Chris!
Det vackra Nya Zealändska landskapet
Wellington City
Jag!
Där nere är Oriental Bay, det är där jag brukar gå, cykla,
jogga osv. Hela vägen runt spetsen och en bit bort...
Huset i höger hörn är vårt hus, det främre av dem...

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading