Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

För tidigt...

February 08
by Hanna 8. February 2011 05:07

Hej!

Förkylningen börjar släppa men jag är fortfarande seg. Ska jobba igen på torsdag, så jag hoppas jag blir ännu piggare tills dess. De ringde från Vikariepoolen och frågade om jag kan jobba 9-4 nästa tisdag också, jag ska ju egentligen jobba 12-4. Det är bra, vi behöver pengarna. 

Har pratat med min vän Marissa som bor i USA. Planerar nu vår helg tillsammans i Vegas, ska bli så galet roligt att träffa henne igen. Jag har mycket kul att se fram emot när jag åker härifrån men det känns ändå väldigt tungt att lämna mitt hem här.
Chris och jag har hittat en lägenhet vi tycker massor om. Den har 3 av 4 krav så den känns perfekt. Tyvärr är det lite tidigt att hitta den perfekta lägenheten 4 månader innan man kommer hem.

Vad händer annars då??? Inte så mycket just nu, vi försöker hitta sätt att spara pengar (vill ha pengar tills vi åker hem)... En liten uppdatering från mig, nu ska jag gå och vika kläder. Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading