Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ett nytt liv och kort tid kvar...

February 12
by Hanna 12. February 2011 21:55

Hej på er!

Idag lyser solen och det är VARMT. 

Igår löptränade jag igen. Jag ökade med 7 min från gången innan jag blev förkyld. Foten känns sådär, märker ju att den är instabil. Använder fotskyddet men problemet är att skyddet ger mig stora skavsår. Det känns bra att äntligen ha kommit ut, jag älskar verkligen löpträningen. Chris jobbade hela dagen men jag mötte honom i stan för en sen lunch och sen gick jag och tittade på stan ett tag. På kvällen åkte vi och hälsade på de nyblivna föräldrarna Lize och Clive. En liten Luca mötte världen i torsdags kväll. Vi såg dock inte så mycket av henne då hon låg mot Clives bröst och sov... Hon har korpsvart hår och mycket hår... gulligt. Ska bli kul att se hur hon utvecklas, vi har ju 3 månader kvar att se förändringen och mycket händer ju på de månaderna. Annars hände inte så mycket mer igår. Vi bokade hotell och flyg till Las Vegas också, spännande. 

Idag står på schemat att boka bil och hotell i Los Angeles också. Vilken resa jag ska få vara med om, helt galet. Det här är något jag har velat göra i sååååå många år och nu ska vi göra det. Vi ska även försöka höra av oss till de som hyr ut lägenheten och säga upp den. Bara tre månader kvar och tiden går alldeles för fort just nu, ush. Ska göra oss klara för att åka till Seatoun så Chris kan kitesurfa. Efter det är det väl inte så mycket planerat. Funderar väl på att kanske ta en sväng med cykeln också, får se. 

Imorgon bitti, tidigt som attan åker Chris till Sydney för att lösa något akut hos en kund. Han kommer hem tisdag natt igen så det är bara en natt. Imorgon tänkte jag göra svenska köttbullar och om jag inte får något jobb, åka och simma. Jag måste komma igång med min träning igen, jag mår så himla mycket bättre när jag gör det. Allt känns mer fast på kroppen också... 

Update på några dagar... Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading