Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Älskar Skype!

February 15
by Hanna 15. February 2011 22:30

Hej på er därhemma i kylan!

Just nu sitter jag och fullkomligt kokar av värmen, puh...

Chris har varit i Sydney och kom hem sent igår kväll. Själv jobbade jag heldag igår och därefter tog jag mig en promenad på 45 min. Jag ska försöka att gå ut och gå minst 30min de dagar jag inte tränar. Igår körde jag ett skype samtal med Gemma och lilla Tom. Det var så roligt att se dem igen, jag älskar skype. Tom är nog en av de sötaste barn jag någonsin sett. I helgen körde jag löpträning både på lördagen och söndagen. Jag ökade med 7 min på söndagen så det var bra. Idag ska jag försöka ta mig ut igen, innan det blir alltför varmt. Jag ska nog följa med Chris till Palmerston North idag. Han ska dit och tala och sen köra hem igen. Bara att åka dit tar ca 2,5 timme så jag känner att jag kanske borde åka med honom. Sen ska han tala i en timme, sen bär det av hemåt igen. Jag får väl sitta och läsa någonstans...

Imorgon jobbar jag halvdag, annars händer det inte så mycket. I helgen ska jag försöka träffa Lize och lilla Luca. 

Ta hand om er...

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading