Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Dålig kondis...

February 19
by Hanna 19. February 2011 00:04

Hallå!

Lördag förmiddag här, har dock inte riktigt kommit igång med dagen än. Vi ska försöka att fixa saker inför flytten hem, bläää. Det blir löpträning senare i eftermiddag när värmen har lagt sig lite. Häromdagen gjorde jag världens mest idiotiska grej. Jag tittade inte riktigt på klockan när jag stack ut för att löpträna. Det dumma var att jag kom ut vid 12, då solen står som högst och det är tokvarmt, för att inte tala om alla andra som är ute på sin lunch och tränar. Jag trodde jag skulle svimma av värmeslag ibland, det var inte bra och det ska jag inte göra om igen. Jag tycker om att träna tidigare på dagen för då är man klar, men jag måste tänka om nu då det är så varmt. 

I torsdags kom jag hem från jobbet, Chris stack ut och löptränade och jag tog ut cykeln och tänkte testa att åka upp mot Mount Victoria. Jag stannade tre gånger på väg upp till toppen och mitt mål är ju att inte stanna alls, vet inte om det kommer vara möjligt alls. Hjälp vad otränad jag är, andades väldigt tungt, mycket tyngre än när jag löptränar. Men det kändes otroligt roligt och skönt att ha gjort det. 

Igår när Chris kom hem från jobbet tog vi oss en timmes promenad och därefter mötte vi Sky på stan för en drink och lite mat. Vi provade ett nytt koreanskt ställe som var kanongott. Det var ju inte jordens charmigaste ställe men otroligt billigt och kanongott. 

Imorgon ska Chris segla och jag ska ta mig en långpromenad hem till Lize för att träffa Luca. Hon har bett mig att komma i helgen och när Chris ändå seglar så är det ju bra att göra det. Dock insåg jag att han har bilen så jag får promenera hem till dem vilket tar en timme. Det är lika bra, för jag ska ha vilodag imorgon ändå och då ska jag ju gå ut och gå så jag slår två flugor i en smäll...

Jag följde med Chris till Palmerston North häromdagen. Vi satte oss i bilen och pratade mycket hela vägen upp. Jag satt i bilen och kollade på en film medan Chris höll sin presentation och sen när han var klar, åt vi middag och åkte hemåt igen. Det kändes bra att följa med för Chris var så nöjd över det. Han behövde ha sällskapet...

På måndag ska vi gå till tauteraren och kolla på det här med Chris tatuering, spännande.

Vi ska försöka ta oss till Weta Workshop i eftermiddag (De som gjorde mycket grejer till "Sagan om Ringen")

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading