Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ångest och Kindle...

February 21
by Hanna 21. February 2011 23:24

Hej på er!

Om en kvart åker jag till jobbet... 

I söndags gick jag hem till Lize. Jag trodde värmen skulle ha lagt sig till 3 på eftermiddagen men det var fasligt varmt och vägen till Lize är minst sagt brant med jordens brantaste backar. Jag var rätt mör när jag kom fram kan jag säga. Tyvärr sov pyret under hela tiden jag var där...  På kvällen träffade vid Deb och Chris för en middag på stan. Vi provade ett nytt steakhouse så det var trevligt. 

Igår måndag jobbade jag inte men åkte och hämtade Chris vid lunch för att köra till tatueraren. De skulle bestämma tid... Det blir den 1 Mars, spännande. Efter jag släppte honom åkte jag hem igen. Jag började läsa en bok igår förmiddags som jag försökte läsa ut. Jag har varit duktig och slängt böcker jag redan läst eftersom jag inte kan ta med mig allt hem. Det svider i hjärtat att slänga böcker men vad ska jag göra. Nu försöker jag läsa dem som jag har härnere och två ska jag spara till hemresan. Kan vara bra att ha något att läsa på flyget, även om Chris tycker jag ska gå till läkaren och få sömnpiller utskrivna för resan... Önskar jag hade råd med en Kindle, som jag gav Chris i julklapp. Då slipper jag ha ångest för att böcker tar plats...
Igår eftermiddag kom Chris hem och så satte vi oss i bilen för att åka till Seatoun. Det var grymt många kitesurfare där. En kille fastnade vid ett gäng klippor så Chris försökte åka dit och kolla hur det var med honom, Chris åkte in mot stranden och bad någon att ringa kustbevakningen då killen inte kunde komma därifrån... Surt... Som tur var så blev han inte skadad.

När vi kom hem, gick vi ut på en lång promenad, eftersom det inte var en träningsdag för mig. Vi gick och tog foton på lite grejer nere vid Waterfront. Två av bilderna ska en konstnär måla i olja, spännande. 

Ikväll ska Chris träffa Sky en stund och jag ska efter jobbet ta cykeln upp till Mount Victoria, om det inte regnar. Det har regnat inatt och nu på morgonen...
Nu måste jag sätta fart.
Kram på er!

Tags:
Categories:

Comments (4) -

10/13/2013 10:19:40 AM #

The vacuum cleaner manufacturing industry may have been concerned that adopting a more reliable test protocol would "upset the apple cart" or transfer the balance of power from the larger manufacturers to the smaller, more pragmatic manufacturers. This belt can wear out over time and eventually either break or get so loose that it doesn't actually turn the brush roller. Carpet cleaners Southampton is the most wide-ranging cleaning system in the UK.

Here is my page  Critical Aspects For carpet cleaners - http://www.pontotelecom.psi.br/SMF/index.php?action=profile&u=54677

Critical Aspects For carpet cleaners

11/10/2013 1:03:02 AM #

To begin with, business carpet cleaning devices have bigger temperature and pressure amounts for more thorough cleansing. A hose is run from the tank to feed a hot water heater inside the van. Steam cleaning is used for cleaning the deeper layers of the carpet that the nozzle of the vacuum cleaner cannot reach.

Feel free to surf to my website;  http://www.youtube.com/watch?v=2ZOrENaTSIs - http://www.lexahedron.com/forum/profile/5815/KlausKlem

http://www.youtube.com/watch?v=2ZOrENaTSIs

11/14/2013 5:21:12 AM #

This information is worth everyone's attention. How can I find out more?

My homepage ::  bbPress expert developer - http://www.5cubecommerce.com/hire-bbpress-developer.html

bbPress expert developer

11/22/2013 3:42:20 AM #

I am really delighted to read this weblog posts which contains tons of useful facts, thanks for providing these information.

Feel free to visit my web blog  Money home ideas - https://insight.businessleads.com/entries/28363848-Best-Ways-To-Make-Cash-Online

Money home ideas

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading