Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ännu en jordbävning...

February 22
by Hanna 22. February 2011 04:28

Hej!

Hemma från jobbet igen... Ytterligare en stor jordbävning har hänt... i Christchurch... Den ligger på runt 6.3 och city har återigen massiv förstörelse. Ush vad jag inte tycker om sånt här... Det är läskigt. Det är så att de kommer ha jordbävningar nästan dagligen i över ett år efter den stora MEN den här är återigen ganska stor och har orsakat lika mycket problem. Jag hoppas bara att det inte är många som har skadats allvarligt. Ush vad jag lider med dem därnere. Förstå hur de har fått börja bygga upp allt igen, inte bara byggnader utan i sig själva för den förra var så otäck. Nu händer det igen... Jag tänker på all oro för de stackars barn som bor därnere. Fy tusan säger jag bara...

Här har det regnat hela dagen och nu ska jag försöka ta mig ut på cykeln även om jag inte har det minsta lust till träning idag...

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading