Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Hemskt och nått målet...

February 22
by Hanna 22. February 2011 21:39

Hej där!

Jordbävningen är värre än väntat. Den var mindre än den i September men den var närmare city och inte gick inte så djupt ner i marken vilket har orsakat massiv förstörelse. Den förra var längre ut från stan och antagligen inte lika djup. Dessutom var den sent på kvällen vilket innebar att de flesta var hemma. Det som hände nu var att mitt i lunchrusningen så var det jordbävning bara en mil från city. Byggnader har rasat och tydligen har det legat folk döda på gatorna då de fått byggnader eller delar av byggnader över sig. Det är så hemskt. Idag ska jag donera pengar. Vi har inte mycket, vi ligger back den här månaden men det spelar ingen roll. Vi måste donera lite pengar. Jag lider så med människorna därnere. Nya Zealand har sorg och det märks. Det går inte att förklara innan man har upplevt det men sorg, det är vad det är här nu...

Det här blev ett tungt inlägg jag vet men så är det... Jag ska avsluta mitt inlägg med något trevligt...

Jag cyklade igår mot toppen på Mount Victoria och förra gången stannade jag 3 gånger. Den här gången cyklade jag hela vägen upp till toppen. Gick av cykeln och sprang trapporna upp till den absoluta toppen, puh vad trött jag var. Det här betyder att jag har klarat min utmaning. Jag har klarat av att göra det som jag sa att jag skulle göra innan jag åkte hem. Nu får jag innan jag säljer cykeln åka en annan väg dit upp eller öka växeln osv.

Idag ska jag också jobba då chefen är sjuk på Greta Point. Det blir 5 timmar idag, vilket är bra... Vi behöver ALLA pengar vi kan få.

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading