Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Jordbävningar och LCHF!

March 06
by Hanna 6. March 2011 01:52

Hej på er!

Nu är det söndag och jag är hemma ensam då Chris är på kontoret och jobbar. Vi kom dock upp i rimlig tid och gick till marknaden och handlade grönsaker. Något vi sparade mer än 50kr på att göra, helt galet. 

Wellington har haft två jordbävningar, en på 4.5 och en på 4.7. Riktigt kraftiga alltså. Tur dock att de var så djupt som 30km så det gjorde att inget farligt hände. Fönstren skallrade dock och det var till den grad att Chris och jag funderade på när man ska börja ställa sig i en dörrkarm eller gömma sig under ett bord osv. 

Vi har även börjat med LCHF. Jag vet till alla som bara skriker rakt ut nu men nu är det så och det är INGET ni kan säga som får mig att sluta med detta. Jag ska ge detta en chans och jag hoppas innerligt att det kommer att fungera. Min mage känns mindre uppsvälld och jag mår bättre överlag. Min hy var ju ett riktigt dåligt skick och jag kände mig bara svullen och äcklig. Då fick jag rycket och kände att något behöver förändras. Min hy är nu faktiskt på bättringsvägen och jag känner mig inte lika svullen. Med både min PCOS och Underfunktion på Sköldkörteln så ska det här vara bra, just för att jag egentligen inte mår bra av kolhydrater. Jag hoppas ni kan stötta mig i detta, det är därför jag skriver om det för jag vill verkligen att detta ska bli en ny livsstil, inte något jag gör i en månad. Chris är dock för söt. Har sagt att jag kan laga samma mat men ge honom kolhydrater. Han vill inte det, han vill ställa upp på mig, han är för söt min make :)

Nu kan jag dock säga att jag är bra sugen på att åka hem. Jag vet inte, jag antar att man ställer in sig på att man ska och då är det mest jobbigt att stanna. Missförstå mig inte, jag misstrivs inte här och jag kommer vara ledsen när jag åker men jag tror att det är dags att åka hem nu. Jag börjar sakna de små sakerna med Sverige och jag saknar min familj och vänner väldigt mycket just nu. 

Nu ska jag äta lax, avokado och gräddfil till lunch. Sen hade jag tänkt att se en film medan Chris jobbar...

Stor Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading