Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Forum!!!

March 09
by Hanna 9. March 2011 23:08

Hej på er!

Ska snart sticka iväg och jobba... Jag ska bara jobba på Greta Point tisdagar och torsdagar i en vecka till men håller tummarna för att jag kan få förlängt. Det är skönt att känna barnen och rutinerna. Det är också skönt att veta att man har två dagar i veckan då man jobbar.

Har suttit och googlat på det här med LCHF och mina sjukdomar. Det visar sig ha mycket bra utgång med LCHF på både sköldkörteln och PCOS. Jag läser mycket inlägg på olika forum där kvinnor med dessa sjukdomar skriver. Det är spännande att läsa vad de har för upplevelser av LCHF. Nu ska jag verkligen försöka fortsätta med det här då många kvinnor verkar slippa en del piller utav det :)

Hade en avslappnad och trevlig kväll hemma hos Deb och Chris igårkväll. Undrar om det är sista gången vi ser dem innan bebisen kommer. Deb har också PCOS men hon verkar inte veta mycket. Det hade nog inte jag heller om jag inte hade läst helt galet mycket om det. Hon är helt underbar men ibland, såsom med detta känns det som att hon stoppar huvudet i sanden. Jag tycker det är bra att veta så mycket som möjligt om de sjukdomar man har. 

Ett tag trodde jag hösten var på väg men det verkar bli lite varmt igen. Idag blir det kjol och linne på.

Sov så gott!

Tags:
Categories:

Comments (2) -

3/12/2011 12:01:26 PM #

Om jag var du skulle jag köra bara low carb och INTE high fat, eftersom du har ärftlighet för hjärtkärlsjukdom i släkten och har två autoimmuna sjukdomar där risken för hjärtkärlsjukdom är hög. Har du koll på ditt kolesterol? Vet du vad du har i HDL, LDL, Triglycerider? Näe, LCHF är skit skit skit och du skulle nog må bättre av vegetarisk diet om du absolut måste ändra något.

Sofia

3/13/2011 1:17:25 AM #

Jag kommer köra på med det här då jag läst många i samma situation som mår bra av det. När jag kommer hem ska jag köra en rejäl koll för att se om jag har ett högt kolestrol värde. Jag har aldrig haft det tidigare så det är ju bra att kolla utifrån det då.
Nu är det så att jag kommer göra detta och jag uppskattar all den stöttning jag kan få. Det har gått förvånansvärt bra. Det enda kruxet är helger då man är ute och flänger och vill äta lunch.

Jag tror INTE jag skulle må bättre av vegetarisk diet alls. Som sagt, många kvinnor med mina sjukdomar har kört LCHF och mår kanon av det...

Hanna Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading