Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Svenskar och Såld Grill...

March 09
by Hanna 9. March 2011 05:15

Hej på er!

Snart kommer Chris hem och då ska vi packa in mat i bilen och åka hem till Deb och Chris. Vi skulle hem till dem och köra Xbox Kinect och då tänkte vi bjuda på middag så det blir tacos. Jag har förstekt allt och skurit grönsakerna. 

Imorgon är det jobb igen och på fredag ska vi till tatueraren igen... På lördag träffar vi kanske Jaz och Grant och på söndag är det Drinks and Nibbles hemma hos Dave och Nat i deras nya hem. Nu är det 2.5 månad kvar tills vi åker och i förrgår sålde vi grillen. Nu är det på gång och det känns konstigt. 

En vecka med LCHF och det går bra. Chris har väl gått ner en sisådär 3 kg, självklart och jag har gått ner nästan 1.5 kg. Jag ber ju Chris att mäta mig då jag tror mer på det än vågen men varje gång han mäter blir det olika så jag vet inte om jag vågar säga att det verkar som att jag har gått ner 0.5 cm men jag tror att något har hänt iallafall...
Så länge man är hemma går det finfint... Det struliga blir i Queenstown på en av våra långa utflykter till Milford Sound och när vi åker till USA. Vi försökte fixa annan mat på flygningen men de hade ingen låg kolhydratskost, konstigt då de verkligen hade ALLT annat.

Vad mer gott folk, hmm...

Jo jag har funderat på varför jag ser så många svenskar i svenska träningsoveraller... Idag fick jag svaret... Det är Taekwondo World Championchips här i Wellington... Jag gick och kollade och vi har ganska många svenskar som ska tävla. Det började idag och håller på tills den 13 mars. Kanske är det något om det på TV sporten därhemma i Sverige :)

Nu ska jag göra mig klar så allt är fixat tills när Chris kommer hem...

Puss och Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading