Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

En trevlig helg...

March 13
by Hanna 13. March 2011 01:18

Hej där!

Vi har precis varit nere på marknaden och köpt grönsaker. Har även blivit av med vår extra säng. Någon gång i veckan kommer killen som köpte stolarna och tar dem. Skum känsla det är nu. Igår gick vi på stan och köpte lite minnen från NZ. Det blev bland annat glasunderlägg i utskuren svart plast med NZ kartan. Vi köpte även en Kiwi och ett får som är utskuret i trä som man sätter ihop, skitcoola. Därefter gick vi till Farmers då de hade 50% på påslakan. I Sverige är påslakan tråkiga, här är de så fina. Vi har nu köpt två nya som vi ska ta med oss till Sverige... Det kommer bli skitfint.

Igårkväll träffade vi Jaz och Grant, gick och åt koreansk mat. Istället för att äta ris så beställde vi en extra huvudrätt som vi delade på. Vi blev lagom mätta. Till detta lyxade vi till det med lite vin. Efter detta gick vi hem hit och åt Chokladmousse och spelade Nintendo Wii. Jag tror inte de åkte hem förrän vid två inatt. 

Idag ska jag träffa Nat över en fika. Var länge sedan vi träffades för att bara prata... Vi ska storhandla och försöka komma underfund med vad vi kan äta för mat till lunch. Det är det enda som är lite krångligt med den här dieten måste jag säga...

I fredags gjorde jag Det... Jag tatuerade min lilla fot i Maori stil så nu har jag två manaias som är en spirituell beskyddare. Den hjälper även bäraren att komma rätt i livet efter det här... Jag har symboler för livslinjen, för mamma, pappa och Chris och för att jag har rest mycket. Det är skithäftigt att kunna berätta en historia utifrån sin tatuering. Det gjorde så förbaskat ont, det kan jag säga och det är väldigt ömt men jag är nöjd. Det är ett minne jag alltid kommer att ha med mig. De här åren härnere har varit så viktiga och betytt så mycket. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en tatuering men nu är det så och jag är GLAD. Ska försöka få upp en bild på den...

Stor Kram

Tags:
Categories:

Comments (4) -

10/15/2013 1:49:03 AM #

It is appropriate time to make a few plans for the future and it's time to be happy. I have learn this submit and if I could I desire to recommend you few interesting issues or suggestions. Maybe you can write subsequent articles regarding this article. I desire to learn more issues approximately it!

My blog ...  this content - http://oldtossers.weebly.com/

this content

11/11/2013 9:06:31 PM #

Useful information. Lucky me I found your site by chance, and I am shocked why this coincidence didn't took place in advance! I bookmarked it.

Also visit my site ...  tube cash code - http://tubecashcodereview.zengda591.com/

tube cash code

11/18/2013 6:23:06 AM #

It's a pity you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this brilliant blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!

Feel free to surf to my web site;  teenagers making money online - http://paikallislehdet.beta.bas.fi/fi/videot/find-out-ways-make-money-home-non

teenagers making money online

11/19/2013 11:50:19 PM #

Thank you a lot for sharing this with all of us you really realize what you're talking approximately! Bookmarked. Kindly also consult with my website =). We will have a hyperlink change contract between us

Feel free to surf to my web blog  52 week low - http://support.thehotelarundel.com/entries/29554547-Stock-Market-Trading-Your-Very-Best-Investment

52 week low

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading