Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Cola Zero...

March 14
by Hanna 14. March 2011 04:49

Hej på er!

Snart kommer Chris hem från jobbet. Vi kanske åker hem till Jaz och Grant för att hjälpa dem med deras dator... Eller Chris hjälper dem och jag är ett trevligt sällskap Laughing.
Får se vad som händer... Idag har jag tvättat och strukit massvis av Chris skjortor. Hittar så mycket fina lägenheter i Sverige just nu... Jobbigt att man inte är hemma än...
Snart fyller Chris år och vi har en helg i Queenstown, yay. Jag tror att jag kan ha kommit på den perfekta presenten till honom, men vi får se. Kommer nog behöva hjälp från släkten...

Igår tänkte jag och Chris efter 2.5 vecka utan Cola Zero att vi kunde lyxa till det. Vi har längtat efter ett glas kall cola och när vi båda tar en klunk så tittar vi på varandra och utbrister att något är fel. Den smakar inte som vanligt konstaterar vi båda. Den var så jävla söööööt. Det var som att dricka vatten med 10 sockerbitar i typ, så sött... Antar att det är för att man har vant av sig vid sockret men jag har aldrig förstått HUR sött det faktiskt smakar, hmm... Nu längtar jag inte lika mycket efter det kan jag säga. Undrar om godis skulle smaka lika sött och äckligt?

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading