Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Mer jobb!!!

March 30
by Hanna 30. March 2011 05:05

Hej på er!

Länge sedan sist men det har varit fullt upp. I helgen var vi i Queenstown och det var så underbart att komma iväg med Chris. Queenstown är nog något av de vackraste ställen jag har varit på, helt fantastiskt. Jag ska berätta mer om det en annan dag, lovar...

Ikväll ska vi träffa de nya svenskarna som kommit ner. Det är ett par i vår ålder varav killen har börjat på Intergen. Roligt det där, så fort en svensk lämnar så kommer det en ny, hahaha. Vi tänkte ta ut dem på en middag och kolla hur de har det. Intergen är inte vad det var och jag tror tyvärr inte att de har lärt känna några än. Vi tänkte försöka hjälpa till med det :)

Sen ville jag berätta att jag har fått mer jobb, yay... Jag ska arbeta på ett ställe minst en gång i veckan ett tag framöver. Så nu blir det minst 3 dagar i veckan jag har jobb och ibland 4 då jag även ska jobba några fredagar där. Härligt att Abe tycker att jag gör ett bra jobb så att jag får mer sånt som är på längre sikt... För er är det inte på längre sikt men för mig är det det eftersom jag annars får ett jobb på ett center och sen jobbar jag inte mer där, typ.

Vi håller på att försöka boka upp oss mycket framöver med våra vänner, då vi vill maxa vårt sociala umgänge innan vi åker.
På fredag är det "Gods of Rock" som Dave anordnar på en venue här i stan. Det är ungefär samma som Rocktober fast det inte är i Oktober då :)
Imorgon ska vi hem till Nat och Dave för att prova t-shirts till det här eventet. Kan vara kul att ha ett minne :)

Vad annars, jo det är fortfarande varmt härnere vilket är fantastiskt. Det bara fortsätter vara soligt och minst 18 grader varmt, jag njuter. Dock längtar jag tills jag kan börja använda min nya vinterjacka som Chris köpte åt mig :)
Har haft en vinterjacka i 2 år nu och den är sliten så nu fick jag en ny... Jag fick för några veckor sedan en ny sommar, vår och höst jacka också då jag min gamla är minst 5 år gammal...

Nu ska jag försöka mig ut på en snabb träningsomgång då jag inte har gjort det på så länge. Jag ska bara ut en 30 min eller nåt... Problemet är bara att mitt batteri i min träningsklocka dog så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, hur ska jag kolla tiden liksom, buhu...

Puss och Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading