Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Galet rolig kväll...

April 04
by Hanna 4. April 2011 09:16

Hej på er allihop!!!

Jaha dagarna, veckorna, månaderna bara rullar iväg och jag får panik. I ena änden längtar jag massor tills vi åker hem. Vi har den fantastiska resan att se fram emot med besök på platser jag har längtat till, det är sommar i Sverige, vi ska leta bil och lägenhet (både jobbigt och kul), söka jobb (både jobbigt och kul), äta svensk mat och förståss, träffa alla våra underbara vänner och famil... Det jag inte tycker om med att åka hem är... dyrare att gå ut och äta, inte så mycket lediga dagar, åka ifrån ett helt underbart land där det finns så mycket att göra, åka ifrån alla våra fantastiska vänner... 

Den här veckan har jag ganska mycket jobb... Det är bra att få jobba lite mer nu när man snart ska hem till verkligheten igen. I fredags var vi på "Gods of Rock", ungefär samma sak som "Rocktober". Vi bjöd hem det svenska paret Rebecka och David före, drack drinkar och vin. Det blev en galet rolig kväll som avslutades lite småfulla i bungy "grejen" som står mitt i stan. Jag hade ALDRIG gjort det i nyktert tillstånd men jag hade träningsvärk i magen då jag skrattade så mycket. Vi var nog inte hemma förrän tre på morgonen, vilket tyder på en lyckad kväll måste jag säga.

I helgen ska jag till SPCA, annars händer det inte så mycket...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading