Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Bara 5 Veckor!

April 17
by Hanna 17. April 2011 01:43

Hej på er!

Länge sedan sist... Det är mycket runt om oss just nu och kanske känner jag inte att det är lönt att skriva så mycket när det bara är 5 VECKOR KVAR!!!

Det är en underlig känsla för det som går runt i huvudet är mest att, "vi packade ju precis upp allt", som att vi precis kom ner hit. Det är ju mer än 2 år sedan men det känns inte så. 2 år låter så länge men det känns inte så länge. Kan ha underlättat att våra fina föräldrar har hälsat på oss 2 gånger och att fina Stefan och Lena kom ner och Anna och Karin :)

Idag är Chris och seglar och jag ska ner på marknaden och köpa ägg och grönsaker... Efter det tänkte jag försöka mig ut på en löparrunda... Får se hur det går då jag tidigare i veckan kände av mina benhinnor. Har dock vilat dem o 5 dagar så kanske mår de bättre. Efter det blir det nog en sen lunch. När Chris kommer hem ska vi gå och storhandla, yay vad jag inte ser fram emot det. Imorgon vet jag inte om jag jobbar än vilket jag hatar, tycker om att kunna planera i förväg...
I fredags hade vi födelsedagsmiddag med några av våra vänner. Igår blev det att vi hängde med Becky och David och åkte ut till Queensgate för en shoppingdag. Vi var inte hemma igen förrän efter sju på kvällen, puh...

I fredags under middagen så pratade jag med Terri som är vän med min chef Abe som jobbar på Vikariepoolen jag jobbar för. De hade pratat om mig igen och han hade sagt att han får så mycket samtal om hur fantastiskt bra jag är. Jag är tydligen deras lysande stjärna och folk frågar efter mig när det ska bokas vikarier... Det är så roligt att få höra sådant. Jag undrar ibland hur dåliga de andra måste vara om de anser att jag är så fantastisk men det är ändå kul att höra...

Nu till påsk har vi bestämt oss för att göra den sista roadtripen med bilen :(
Vi beger oss mot Hamilton på Nordön på lördag och åker sedan till Waitomo caves på söndagen. Vi tänkte att vi åker hem igen på måndagen då vi är lediga. Jag ser fram emot men är lite rädd för det också av många anledningar. Det kommer kännas jobbigt att veta att det är den sista resan vi gör på Nya Zealand. Det andra är att jag är lite nervös för Waitomo Caves då vi ska göra en massa galenheter såsom att fira oss rakt ner i grottan med en lina...

Nu måste jag ta och sätta igång med allt om jag ska hinna med...
Kram på er!!!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading