Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Packa, packa, slänga, packa!!!

May 07
by Hanna 7. May 2011 03:51

Hej på er!

Har hållit på att fixa här hemma... Just nu ser lägenheten om möjligt ännu värre ut. Vi har saker som ska slängas, vi har saker vi ska användas och slängas när vi flyttar ut, vi har saker som ska ges bort, alternativt säljas, vi har saker som ska med i packningen och vi har saker som ska med i det som ska skeppas. Det är rörigt och hjärnan kokar nästan över av att försöka organisera allting.

Efter att fixat lite hemma igår så begav jag mig ut för lite ärenden på stan, därefter åkte jag hem till söta Olivia och Deb. Var där i några timmar, åkte hem och mötte upp Chris för att därefter åka till Terri och Bryce för en Sangria Night. Att dricka Sangria är ju inte jättebra för min diet men jag måste leva också och ha kul när det går. Bryce gjorde en fantastisk Sangria, supergod, nästan lika god som mammas :)

Det blev sent igår men det var svårt att bryta upp då vi vet att det är sista gången vi ser dem på minst ett år. De ska åka till England om ett år ungefär och då är vi ju så nära så då måste vi ses.
Nu ska vi ge oss ut på stan för en sen lunch, därefter försöka köpa och fixa de sista sakerna som ska packas ner. Därefter ska vi till kontoret för att printa grejer till lådorna. Sen ska vi försöka använda en Vocuher vi har på ett matställe, äta där innan komikern Wilson Dixon. Efter Wilson Dixon är det dags för att möta Jaz och Grant för en drink på stan.

Det är en busy dag kan man säga. Imorgon seglar Chris och då ska jag väl försöka få ytterligare lite ordning på allt. När Chris seglat klart kommer Chris, Deb och Olivia över och vi ska vara barnvakt. Deb har lovat att inte ringa var 5:e minut :)
Det känns hedrande att vi är de första som får vara barnvakt åt deras lilla juvel...

Jag pratade med Abe (min chef) igår. Han ville prata om sista utbetalningen på lönen mm. Han ville också önska mig lycka till och att han mer än gärna kunde vara en referens åt mig om jag behövde det. Han har bara fått fantastik feedback om mig så det kändes otroligt roligt att prata med honom.

Hoppas er lördag är lugnare än min...

Kram

Tags:
Categories:

Comments (1) -

9/17/2013 2:15:58 AM #

I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

My weblog;  home remedy for yeast infection - http://board.tanoth.ro/user/27286-jasminead/

home remedy for yeast infection

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading