Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Sista dagarna!

May 16
by Hanna 16. May 2011 04:12

Hej!

Nu är det bara 5 nätter kvar i den här lägenheten. Den börjar se rätt sorglig ut då folk börjar hämta det de har köpt. Vi har bara bilen kvar att sälja och imorgon, tisdag är sista dagen på auktionen. I eftermiddag ska jag träffa Jaz över en fika och Chris ska ut och ta en drink med en vän. Imorgon är det bio, det blev ingen förra veckan, hann inte med. På onsdag ska vi hjälpa Clive att få hem vår soffa till dem och därefter köra vår TV till en tjej från Chris jobb. På torsdag har vi vår "garage" sale. Hoppas att folk kommer och tar våra saker och att de kan bidra med lite pengar till oss. Vi har sagt att man får ta det man vill men att man kan ge en donation om de tycker att det de tar är värt några pengar. På fredag ska jag försöka städa och packa våra grejer, Chris har sina avskedsdrinkar. På lördag ska vi vara ute vid 9 på morgonen då städarna kommer. Vi går bort och lämnar våra saker på hotellet, tar en stor frukost/ brunch och sen går vi tillbaka mot lägenheten för att kolla att allt ser bra ut och så är det inspektion så att vi får våra pengar tillbaka. På lördag kväll ska vi ha hej då middag. På söndag ska Chris iväg hela dagen och köra paintball, jag tar det lugnt. Ska försöka fråga om vi kan ha söndagsmiddag hos Chris och Deb. På måndag har vi hela dagen på oss. Vi ska inte vara på flygplatsen förrän vid halv fem eller nåt på eftermiddagen.

Nu i eftermiddag ska jag försöka gå till läkaren och få alla mina papper utskrivna så att jag kan visa min nya läkare i Sverige.

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading