Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Tillbaka!

August 20
by Hanna 20. August 2011 09:06

Hej på er!

Får se hur många som faktiskt läser detta nu. Kan tänka mig att det blir få, av flera skäl... Dels har jag kommit tillbaka från NZ så det kanske inte känns lika spännande och intressant längre och dels är det nog många som glömt av bloggen då jag inte har uppdaterat på vääääldigt länge...

Ville mest säga hej till er alla. Hemma i Sverige igen vilket känns både roligt och jobbigt. Jag saknar mitt NZ och alla vänner, sättet att leva på osv. Nu är det nya utmaningar som väntar då jag är klassansvarig för en 6 års grupp som kommer på Måndag. Har jobbat över varje dag denna vecka för att försöka få till ett ok klassrum, men det är svårt när man är ny på skolan och inget är organiserat. Jag gillar ju när det är ordning och reda och därför blir det extra snurrigt när jag inte kan få det som jag vill på en gång. Det får väl ta den tid det tar och jag får rensa ut saker från klassrummet som jag inte tycker passar in... Tids nog blir det nog så som jag vill ha det, typ nästa vår eller nåt :)

Veckan har gått galet fort och jag har varit enormt trött men det känns kul att sätta igång igen. Jag åker kommunalt till jobbet vilket jag aldrig har gjort tidigare och det är en nygammal upplevelse för mig. Jag har ju åkt kommunalt tidigare i mitt liv men det var många år sedan...  Jag känner att jag återupplever Stockholm lite varje dag. Jag ser nya saker och jag tittar på byggnader och Stockholm på ett nytt sätt. Varje morgon slås jag av hur vackert det är...

Nu är det dags för dop för mitt söta brorsbarn Embla...

Kram på er och ha en bra lördag i regnet...

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading